Kroz svoju dugu vezu Maja i Dragan Bjelogrlić zajedno su doživjeli brojne trijumfe i prepreke. Njihova nepokolebljiva podrška sinu Alekseju bila je ključna tijekom njegove prve izvedbe u matičnom kazalištu srpske glumačke ekipe, iako je još bio student.

Prije 15 godina Dragan Bjelogrlić, koji rijetko kada javno iznosi osobne podatke, otkrio je dio svog privatnog života i podijelio početak svoje ljubavne priče. U samo dva tjedna od upoznavanja s Majom postali su muž i žena, što je dokaz duboke povezanosti i ljubavi koja oduvijek postoji među njima. Ovo brzo putovanje od poznanika do supružnika dokaz je dubine njihove ljubavi jedno prema drugome. Maja se inače jako rijetko pojavljuje u javnosti i svoj život čuva daleko od medija.

Dvadeset petu godišnjicu braka Maja i Dragan u veljači su obilježili putovanjem u Miami. Ovo je bio lijep i prikladan način da se proslavi njihova trajna ljubav koja je trajala godinama, dok su se suočavali i prevladavali mnoge prepreke koje su im donosili osobni i profesionalni životi. Njihova ljubavna priča počela je nekonvencionalno – nije bilo duljeg razdoblja upoznavanja. Umjesto toga, putevi su im se ukrstili jedne  noći nakon uzbudljive zabave u Beogradu. Dragan je odveo Maju u Barandu, ljupko banatsko selo koje će u njihovoj vezi imati veliki značaj. Hrabrost i odvažnost koju je pokazao te noći nagovijestili su znakove koji će definirati njihovu zajedničku budućnost.

Ispod zvjezdanog noćnog neba i sjena drveća, Dragan je poveo Maju da vidi njegov dom i nepreglednu zemlju. Zatim je dao savjet: “Dobro pogledaj sve pred sobom. Budeš li mudra, tvoje će potomstvo biti podignuto upravo na ovom mjestu.” Ove riječi nisu bile puko laskanje ili prolazan trenutak. Bili su dokaz njegove nepokolebljive predanosti i predviđanja budućnosti. Bio je spreman riskirati i pokazati svoje povjerenje u njihovu zajedničku budućnost i pokazalo se da nije pogriješio.