Neke slavne ličnosti na Balkanu imaju burniju prošlost nego je to poznato javnosti. Poznata po svojim izvanrednim vokalnim talentima i bezvremenskim hitovima na vrhovima ljestvica, kultna pjevačica također je postala sinonim za svoju prepoznatljivu i nekonvencionalnu ružičastu kosu, zaštitni znak koji ponosno nosi dugi niz godina. Danas živi životom u izobilju i spokoju, okružena nepokolebljivom ljubavlju i podrškom svog odanog muža, djece i unučadi.

Međutim, nije uvijek bilo tako. U iskrenim memoarima koji otkrivaju, pjevačica govori o svom burnom djetinjstvu, bacajući svjetlo na to kako ono i dalje baca sjenu na njezina izvanredna postignuća. Prisjećajući se svojih roditelja, odgoja i nedaća koje je proživjela, Zorica Brunclik iskreno govori o bolnoj stvarnosti svojih ranih godina – vremenu definiranom majčinom patnjom, neimaštinom i krajnjim siromaštvom. “Živjeli smo u krajnjem siromaštvu zbog skromnih primanja moje majke”, kaže ona. “Ne postoji ništa u vezi s tim razdobljem što bih voljela da čuvam, iako to ne umanjuje moj osjećaj vlastite vrijednosti.

Kao najstarija i jedina kći u našoj obitelji nosila sam teret odgovornosti. Od malih nogu moji roditelji su bili razdvojeni, majka je živjela u Smederevu, a otac u Beogradu. Odrastajući, iskusila sam paradoksalnu kombinaciju siromaštva i bogatstva, kako je pjevačica opisala u dubokom dahu, prisjećajući se Zorice Brunclikovo izazovno djetinjstvo. Unatoč nedaćama, Zorica je sada u sretnom braku s Kemišem. Tijekom tog vremena, otac bi me često odvodio od majke, ostavljajući me sa svojom bogatom obitelji na dulja razdoblja kao sredstvo inata.

Pod njihovom brigom, živjela sam luksuznim životom, ukrašena najfinijom odjećom i prepuštajući se izvrsnoj kuhinji. Međutim, kada je došlo vrijeme da me majka vrati i vrati me kući, gajila sam kiv prema njoj, jer me je vraćala u život besparice – kroz suze je ispričala Zorica. Zbog duže odsutnosti djece u obitelji moga oca, njegovi mlađahni roditelji, koji su inzistirali da ih se ne oslovljava s “baka” i “djed”, izrazili su želju da me posvoje. Unatoč tome, moja je majka odlučno odbijala rastati se od mene. Na kraju se moja majka ponovno udala, naizgled kao način da potvrdi svoju neovisnost i pokaže da je moj otac ne može pozvati po volji. Zorica, koja sada uživa u sreći i blagostanju, više ne mora brinuti o financijskim stvarima jer je osigurala stabilnu budućnost za svoju djecu, unuke i sebe.