Đorđe David je svima poznat kao član žirija u Zvezdama Granda. Iskustvo Đorđa Davida sa smrću u njegovoj obitelji dosljedno se poklapa sa značajnim trenucima u njegovoj karijeri. Prvi put to se dogodilo kada je imao samo četrnaest godina i kada mu je otac preminuo pred očima. Pjevač je ispričao kako je ovaj događaj na njega ostavio neizbrisiv trag, a tragediju nikada nije uspio preboljeti.

Pjevač se prisjetio bivšeg očevog angažmana u komunističkoj partiji Jugoslavije  i kako je njegov interes oslabio kada su drugi počeli tražiti financijsku dobit i vlasništvo nad imovinom. Zanimljivo je da je pjevač saznao da je njegov otac bio tajni savjetnik u Titovom kabinetu. No, reminiscenciju mu je poremetilo prisjećanje na nemili događaj u kojem je i osobno sudjelovao. Incident je očito bio izmanipulirana politička shema. On i ja smo bili zajedno u autu tijekom toga; Izašao sam neozlijeđen, ali on je ostao mrtav na mjestu.

Unatoč njegovoj smrti, još uvijek ima značajan utjecaj na mene. Događaj je doživio duboku promjenu jer je moj uzor poražen. Nisam imao ni 15 godina, a takvi događaji mogu imati značajan utjecaj na mladi um. Prethodno je za medije, a sada u emisiji “Na terapiji kod Slavice Đukić Dejanović”, podijelio da je samo dan nakon očeve smrti trebao nastupiti u neizostavnoj školskoj predstavi. Majka mu, međutim, nije dopustila da to propusti.


Kad mu je majka umrla, situacija je bila slična.Đorđe je ispričao da je imao zakazane koncerte za naredna tri dana kada je primio vijest da mu je majka umrla od raka. Također je otkrio da je bio u sličnoj situaciji 2018. kada mu je preminula sestra. Slično mi se dogodilo i sa mojom  mlađom sestrom koja je rođena 2018. Nažalost, preminula je na dan mog debija. Đorđe David razmišlja o svojim iskustvima i zaključuje da svaki susret sa životom otkriva jednu istinu: ljudi se rađaju usamljeni i na isti način umiru.

Oglasi - Advertisement