Sin poznate pjevačice narodne muzke Goce Božinovske Mirko Šijan je poznat javnosti koliko zbog svoje majke toliko i zbog toga što je oženio Bojanu Rodić sestru Cecine snajke Bogdane koje već u srpskim medijima nazivaju srpskim Kardašijankama.

Mirko je svom prvom sinu dao ime po svom ocu Zoranu koji je u devedesetim bio poznat kao žestoki momak sa beogradskog asfalta. On je tada u središte pažnje medija došao upravo zbog braka sa poznatom pjevačicom a  njihova ljubav je završila tako što je on Gocu ostavio zbog njene prijateljice i komšinice  Gorane koju je i oženio i koja je rodila sina samo tri sedmice prije nego je on ubijen dok je u svom autu na semaforu čekao da se upali zeleno svijetlo.

Zoran je Gocu sa kojom je dobio dvoje djece, kćerku Zoranu i sina Mirka ostavio 1996. godine i odmah je uplovio u vezu sa Goranom sa kojom se vjenčao tri godine kasnije a njihova sreća nije potrajala jer je Zoran ubrzo ubijen. Njegov najmlađi sin se zove Vukašin i on je po onome što je poznato krenuo stopama svog oca.

Prije nekoliko godina je priveden sa svoja dva priajtelja zbog jedne pucnjave na Novom Beogradu a prije godinu i po dana je uhapšen zbog posjedovanja nelegalnih supstanci a više puta je privođen od strane policije zbog pucnjave i tuče. Goca nikada nije branila svojoj djeci da viđaju Vukašina a rekla je i da je njoj Gorana uništila porodicu ali da sa njom nije u svađi i da joj je oproatila ali nije zaboravila ono što je uradila.

Oglasi - Advertisement