Mnogi ljudi najviše osjećaju ispunjenje kada oforme porodicu s voljenom osobom. U iskrenoj poruci uz fotografiju snimljenu u rodilištu, Jeni Martin je uzviknula: “Imaš samo jedan dan, a već si naša najdraža osoba na svijetu. Dobrodošao, Olivere.” Na slici je lijepa Španjolka kako ljulja novorođenog dječaka, a ponosni otac Uroš Jovčić također blista od sreće. Ovaj nježan trenutak služi kao najava najradosnije vijesti za par – postali su roditelji.

Prije samo nekoliko mjeseci Uroš i Dženi uselili su se u novi stan koji su pažljivo uredili s ljubavlju. Iz fotografija je vidljivo da prostorom dominiraju neutralne i svijetle boje, a kuhinja zauzima posebno mjesto u srcu mlade mame. Ona kaže: “Volim kuhati, a oni koji su kušali moju hranu tvrde da je izuzetna. Dok sam gledala videe o srpskim receptima, moram priznati da ih tek trebam isprobati. Željno čekam priliku da naučim kako napravi sarmu, jelo kojem će me naučiti Uroševa baka.

Nadam se da ću uspjeti ponoviti njen recept za sarmu jednako dobro kao i ona. Sarma koju sam jela kod nje bila je najukusnija koju sam ikada probala. Mediteranska kuhinja mi je oduvijek bila draga, jer je jedem cijeli život i vjerujem da sam prilično vješta u njenom spremanju.U razgovoru za Blic Jeni je ispričala da su ona i Uroš inspirisani modernim i tradicionalnim jelima. ideje pri uređenju doma. Uroša sam prvi put upoznala kada sam imala 15 godina, a on 21. Radili smo zajedno na filmu “Montevideo”. Od tada je prošlo deset godina i naravno da smo se oboje promijenili , ali vjerujem da smo se promijenili nabolje.

Uroš me je naučio mnogim stvarima koje prije nisam znala, a vjerujem da isto vrijedi i za njega, da je naučio od mene. Nadopunjujemo se, kako Uroš voli da kaže „Zajedno smo jači“. Nije mi bilo lako ostaviti obitelj jer sada živimo udaljeni gotovo 5000 kilometara. Česta putovanja avionom na Tenerife moja su želja, ali predstavljaju znatnu udaljenost koju treba savladati. Jeni izražava zadovoljstvo zbog zaposlenja i pronalaska svog životnog partnera. Ona naglašava skladan odnos koji dijeli sa svojim suprugom, čak iu trenucima neslaganja. Njihova predanost pronalaženju rješenja i zajedničkom kretanju naprijed je pohvalna. Iako Jeni priznaje vlastitu tvrdoglavost, cijeni otvorenu komunikaciju i međusobno razumijevanje. Njihovo je partnerstvo toliko povezano da je teško razlučiti tko preuzima vodstvo; djeluju kao kohezivna jedinica.