Beograd jučer nije potreslo nevrijeme, već proslava 45. rođendana Jelene Karleuše s prijateljima u velikom dvorištu luksuzne vile na Senjaku. Zabava, tematizirana njezinim 11. studijskim albumom “Alpha”, potrajala je do duboko u noć. Vrt je ukrašen ekstravagantnim postavama bijelog cvijeća, a prostor predviđen za fotografiranje ukrašen je inicijalima “JK” inspiriranim estetikom albuma “Alpha”.

Kako prenose mediji, svaki je uzvanik dobio poklon vrećicu s natpisom imena domaćice. Osim impresivnih ukrasa, poklona i vrhunskog gostoprimstva, estradna senzacija svojim je cijenjenim gostima priredila i nezaboravno slavlje. Jelena itekako ima razloga za slavlje jer je i njen album napravio pravi bum na muzičkoj sceni.

Proslava rođendana Jelene Karleuše protekla je baš onako kako je zamislila. Osim toga, pripremila je veliko iznenađenje za svoje pristaše. Na dan svog rođendana predstavila je dugo očekivani dvanaesti album pod nazivom “Omega”. Prema Karleušinim riječima, žanrovski i estetski izlazak albuma očekuje se 20. kolovoza.


“Dragi moji obožavatelji, zahvalna sam na obilju emocija, povratnih informacija i dobrih želja koje ste mi uputili. Povodom svog rođendana pripremila sam posebno iznenađenje za sve vas. To me neizmjerno veseli najavljujem izdavanje mog 12. studijskog albuma, pod nazivom “OMEGA”. Marljivo sam radila na ovom albumu uz svoj trenutni projekt. Uzbuđena sam što mogu otkriti naslovnicu albuma, koja je umjetničko djelo sama po sebi. To je razlikuje se od mog prethodnog albuma, “ALPHA”, i u smislu svoje estetike i žanra, i obećava da će ponuditi jedinstveno iskustvo slušanja.” – napisala je renomirana pop zvijezda. Slavljenica je prekjučer zračila u podužoj metalik zlatnoj haljini, a supruga je zamjetno izostalo na rođendanskim slikama, vjerojatno zbog globalnih poslovnih obaveza.