Zbog diskrecije Aleksandre Radović u romantičnim vezama, oko njenog ljubavnog života se mnogo spekuliše. Pop pjevačica koja osvaja svojim glasom i pjesmama je uvijek bila prilično tajanstvena. 2010. godine pjevačica Aleksandra Radović rodila je kćerku Ninu. Svoj roditeljski put dijeli s Aleksandrom Zeremskim, biznismenom. Zanimljivo je da on nije bio njezin prvi izbor romantičnog partnera. Prije Zeremskog, njen partneri bio je producent Aleksandar Kukanjac. Kružile su glasine da Aleksandra gaji iskrene i duboke osjećaje prema njemu, te da je skladala pjesme posebno posvećene njemu. Unatoč tome, na kraju su se razišli i krenuli različitim putevima.

Kukanjac i glumica Danina Jeftić uplovili su u ljubavnu vezu koja je 2013. godine rezultirala rođenjem sina Maksima. Obitelj se zajedno preselila u Australiju, no njihova veza nažalost nije izdržala. Nakon razlaza, Jeftić se sa sinom vratila u Srbiju kod njenih roditelja. Nakon stanke, Jeftić se u međuvremenu usmjerila na glumačku karijeru.

Aleksandra Radović nakon raskida veze s Kukanjcem utjehu je pronašla u društvu Aleksandra Zeremskog. Zajedno su na svijet poželjeli kćer. Međutim, izvještaji pokazuju da je njihova romantična veza bila kratkog vijeka jer je završila samo mjesec dana nakon rođenja djeteta. Aleksandra nikada nije javno otkrila razlog njihovog prekida. Zeremski je trenutno u braku s poznatom pjevačicom Divnom Ljubojević. Prije nego što su se pojavile Aleksandra i Divna, biznismen je od ranije gajio ljubav prema medijski uglednoj figuri Jovani Joksimović. Joksimović je u to vrijeme radila kao voditeljica, a njihova veza trajala je pet godina. Njihovo upoznavanje dogodilo se tijekom rada na “BK” televiziji, organizaciji u kojoj je Zeremski bio direktor.

Jovana i Aleksandar zaručili su se 2008. godine, no njihovo je oduševljenje bilo prolazno i ​​nisu počeli s pripremama za svadbu. Kako navode mediji, voditeljica se navodno rastala od poduzetnika samo 15 dana nakon što je prihvatila njegovu prosidbu. O razlazu je Aleksandar pričao za magazin “Glorija”. Zanimljivo je da je Aleksandar 15 godina stariji od Jovane. Odabrali smo da napravimo pauzu, dajući jedno drugome prostor i vrijeme za razmišljanje prije nastavka angažmana. Iako rastave nisu bez poteškoća, Jovana je mlada žena koja cijeni autonomiju i slobodu da u potpunosti istraži život. Kao moderna žena, ovu odluku svim srcem podržavam”, rekao je tada.