Nakon četvrtog nastupa u Areni Zagreb, Aleksandra Prijović na Instagramu je najavila svoj predstojeći i završni koncert. Izrazila je svoje uzbuđenje zbog nevjerovatne noći koju smo imali u Zagrebu, uzvikujući: „Kako smo se ludo sinoć proveli!

Pjevačicina objava izazvala je razne reakcije njenih fanova. Naime, brojni muzički entuzijasti izrazili su svoje nezadovoljstvo, tvrdeći da se za svaki nastup nije trudila podjednako. Tvrdili su da se četvrti koncert izdvojio kao najizuzetniji, dok je prvi zaostao u poređenju.

Jedan od komentara izražavao je osjećaj nepravde prema onima koji su kupili karte za prvi koncert. Iako komentator kupnju ulaznica nije bazirao na izboru gostiju, napominju da je prvi koncert bio najkraći i da su mu uglavnom prisustvovali najodaniji fanovi koji su željno kupovali karte šest mjeseci unaprijed.

“Sinoć u ponoć koncert je još trajao, a mi koji smo bili na prvom koncertu smo već bili kod kuće u to vrijeme. Svi smo platili istu kartu. Aleksandra obožavam te i ne poričem da je to bio veliki uspeh i želim ti sve najbolje sa pet rasprodatih arena ali nije korektno”, jedan je od komentara.

Oglasi - Advertisement