Kalina Kovačević, simpatična glumica i kći renomiranih umjetnika Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića, odmalena je bila pod lupom javnosti. Unatoč tome, nastoji održati svetost svog osobnog života koliko god je to moguće. Svoju porodicu čuva daleko od svjetala reflektora, ali se ipak s vremenana vrijeme pojave neke fotke njene djece.

 

Zbog želje da zaštiti privatnost svojih dviju kćeri, javnosti je malo dostupnih fotografija trinaestogodišnje Mione i mlađe Anike. No, nedavno je na glumičinoj Instagram stranici osvanula simpatična slika koja je razveselila njezine brojne pratitelje. Starija kći Kaline Kovačević, rođena iz braka s nogometnim agentom Radetom Ćaldovićem, od kojeg se kasnije razvela, nedavno je privukla pažnju i nakratko zasjenila glumičinu slavu. Miona, koja nevjerojatno sliči svojoj majci, bila je prepoznata ne samo po ljepoti, već i po uzornom odgoju. No, malo tko je komentirao ovu sličnost majke i kćeri.

Na temelju zadivljujuće fotografije snimljene tijekom zajedničke avanture može se zaključiti da je veza između majke i kćeri iznimna te da cijene svaku minutu provedenu zajedno. Njihov odnos je intiman i nježan. Nedvojbeno je da zanosnoj glumici u podizanju dviju kćeri veliku pomoć pruža njezino starije dijete. Kalina, njezina mlađa kći iz prethodne veze s dr. Vladimirom Rekovićem, od kojeg se u međuvremenu rastala, zahtijeva dodatnu pažnju i brigu. Njezina starija kći, koja je sada u tinejdžerskim godinama, ima blisku vezu sa svojom mlađom sestrom i posebno je posvećena njezinoj dobrobiti.

Skrećemo vam pažnju da je Kalina dobila sepsu samo tri dana nakon što je rodila kćer Mionu. To je rezultiralo njezinom hospitalizacijom na šest tjedana. Kako kaže, u to je vrijeme doživjela kliničku smrt, au tom prolaznom trenutku pred očima joj je proletio cijeli život. Bez obzira na ovaj prethodni događaj, odlučila je roditi još jedno diejte, a njezine kćeri ostaju njezin primarni izvor snage i motivacije u životu.